Vi tilbyr service på alle våre maskiner

og våre servicemekanikere er tilgjengelige for å hjelpe våre kunder ved behov. Vårt mål er å løse eventuelle problemer og få maskinen raskt tilbake i drift.

Selv om våre maskiner er konstruert for langvarig bruk, kan selv de mest robuste systemene oppleve utfordringer fra tid til annen, spesielt i miljøer preget av lange arbeidsdager og ulike typer betong. Vi er dedikert til å støtte våre kunder gjennom feilsøking, servicearbeid og levering av originale reservedeler for å minimere nedetiden.

KONTANT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi tilbyr årlig service og kontroll av både maskiner og betongutstyr

Regelmessig vedlikehold er avgjørende for å sikre optimal ytelse og forlenge levetiden til utstyret, noe som også er pålagt av myndighetene.

Services

Vår støtte inkluderer

Erfarne og kompetente fagfolk

Vårt team av servicemekanikere består av erfarne og høyt kvalifiserte fagfolk som er trent til å håndtere nødsituasjoner med våre maskiner. Enten det er en akutt feil, et uventet problem eller behov for øyeblikkelig assistanse, står våre mekanikere klare til å trå til og løse problemene effektivt og raskt. I tillegg til å håndtere nødsituasjoner, er de også tilgjengelige for å gi råd og svare på spørsmål fra kundene våre.

Tilgang til teknisk informasjon

Vi tilbyr våre kunder omfattende tilgang til relevant teknisk informasjon om våre maskiner og deres forskjellige applikasjoner. Dette inkluderer spesifikasjoner, bruksanvisninger, vedlikeholdsrutiner, feilsøkingstips og annen nyttig informasjon som kan bidra til å forbedre ytelsen og levetiden til maskinene. Ved å gi våre kunder tilgang til denne informasjonen, sikrer vi at de har alle verktøyene de trenger for å bruke maskinene våre effektivt og trygt.

Opplæring i bruk av maskiner

Vi legger stor vekt på opplæring når det gjelder sikkerhet, vedlikehold og riktig bruk av maskinene våre. Vi tilbyr omfattende opplæringsprogrammer både for operatører og verkstedledere, slik at de kan være godt rustet til å håndtere maskinene på en sikker og effektiv måte. Opplæringen dekker viktige emner som korrekt drift, rutinemessig vedlikehold, identifisering av potensielle farer og hvordan man håndterer nødsituasjoner. Ved å investere i opplæring sikrer vi at våre kunder kan maksimere ytelsen til maskinene våre samtidig som de opprettholder en trygg arbeidsmiljø.

Kontakt oss i dag