Formålet med personvernreglene er å beskytte enkeltpersoners integritet når det dreier seg om behandling av personopplysninger. Her får du en oversikt over hvordan TG Pumpeservice AS behandler dine personopplysninger.

Du finner ytterligere informasjon om personopplysninger og personvern på nettsiden til Datatilsynet (ekstern side).

Behandling av personopplysninger

TG Pumpeservice AS v/ daglig leder er ansvarlig for vår behandling av personopplysninger.
TG Pumpeservice AS behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

TG Pumpeservice AS behandler ikke personopplysninger uten at det foreligger et lovlig behandlingsgrunnlag og ikke utover det som er nødvendig for å oppfylle et lovlig behandlingsformål. Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtalen og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet.

Vanligvis kan du besøke TG Pumpeservice AS nettside uten å avsløre hvem du er, eller gi opplysninger om deg selv. Våre web-servere registrerer bare domenenavnet, ikke e-post adressen, til dem som besøker siden. Denne informasjonen blir samlet for å registrere antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. TG Pumpeservice AS bruker denne informasjonen til å analysere bruken av hjemmesiden og bedre kvaliteten på innholdet.

I noen tilfeller trenger vi opplysninger fra deg, for eksempel navn og epostadresse. Når vi ber om denne type opplysninger, vil vi fortelle deg hva vi skal bruke dem til. Normalt brukes personlige opplysninger bare av oss selv til å svare på din direkte forespørsel.

Dersom du registrerer deg på nettsiden vår i et skjema, kan vi bruke opplysningene til å gi deg generell informasjon om TG Pumpeservice AS tilbud i forbindelse med dine forretningsbehov. Vi deler ikke personlig informasjon med tredjepart. Vi bruker heller ikke opplysningene til informasjon eller markedsføring, dersom du ikke aktivt har samtykket til det, f.eks. ved at du melder deg på et nyhetsbrev.

Alle ansatte: Kontaktinformasjon og personlig data, samt kontaktdata på nærmeste forbindelse.  Bankforbindelser og skattetrekk. Vi lagrer også kopi av alle typer sertifikater.

Kunder: kontaktinformasjon med fakturaadresse og leveringsadresser. Kontaktpersoner i firmaet med e-post adresse og telefonnummer. Faktura sendes fortrinnsvis som EHF eller som pdf på e-post.

Full handlehistorikk.

Leverandører: Kontaktinformasjon med bankforbindelse og mva-nummer.

Formålet med personopplysningene er å bruke de kun i jobbsammenheng etter behov. Dette gjelder både ansatte, kunder og leverandører.

Personaldata på ansatte ligger i Kvalitetskontroll og en mappe som heter ANSATTE under felles på serveren. De er kun administrator og kontorarbeider som har tilgang til denne.

Kundeinformasjon ligger på vår Visma plattform. Blir brukt i forbindelse med bestilling og forsendelse, utsending av faktura. Alle som jobber på lager, salg og kontor har tilgang til kundeopplysningene.

Informasjonen blir liggende i systemet til bruk i historikken.

Vi har også en kundedatabase i et program som heter mailmojo. Dette blir brukt i forbindelse med direkte markedsføring. Her står kunden selv fritt til å melde seg av. I forbindelse med GDPR har vi sendt ut en mail, der vi har gitt kunden valget om de ønsker å fortsatt motta mail fra vårt firma.

Leverandørinformasjon ligger på vår Visma plattform. Blir bruk i forbindelse med betaling av inngående faktura. Kontorarbeider og regnskap har tilgang til leverandøropplysninger.
Informasjonen blir liggende i systemet til bruk i historikken.

Sikkerhetstiltak:
Vi har brannmur, Panda Adaptive Defence 360 og Serit sikker klient, og mener vi er så godt beskyttet som vi kan være om noen skulle ønske å hacke seg inn.

Rutiner:
Ved nyansettelser skal den ansatte og sjefen gå gjennom HMS rutiner, samt signere en kontrakt. Ved signering på kontrakt gir den ansatte samtidig samtykke til at vi kan lagre personopplysninger til bruk i jobb.

Når en person slutter, går av eller ikke lenger jobber her av andre grunner, skal vi slette alle personopplysninger om denne personen innen 6 mnd. etter avsluttet forhold.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du også en rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies, på nettstedet vårt for å gjøre brukeropplevelsen din enda bedre. Dette gjør vi blant annet for å huske hvilken innloggingsmetode du liker best.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, i samsvar med Ekomloven, lov om elektronisk kommunikasjon (ekstern side). Loven inneholder regler for hvordan informasjonskapsler skal håndteres og hvilken informasjon brukerne har krav på, spesielt med hensyn til «lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr», jfr. § 2-7b.

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres i din nettleser – etter at nettstedet har registrert dine valg og innstillinger. Informasjonskapsler er ikke skadelige og inneholder ikke virus.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi – og hva brukes de til?
Informasjonskapslene skal hjelpe deg å få en bedre brukeropplevelse på nettstedet vårt, der formålet er å:

  • Gi personlige tilpasninger: Å kjenne igjen valg du gjør på nettstedet, som hvilken metode for innlogging eller språk du foretrekker. Dette lagres til neste gang du besøker nettstedet.
  • Logge inn og forbli innlogget: Sørge for at du kan logge inn og forbli pålogget vår investorportal når du vil utføre oppgaver; kjøpe fond, se beholdningen din, osv.
  • Kjenne igjen besøk fra returnerende brukere.
  • Registrere informasjon om bruken din: Gjennom analytiske verktøy får vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet: hvilke sider du besøker, hvilken nettleser du bruker, hvilken nettside du kommer fra, osv. Dette hjelper oss å gjøre nettstedet enda mer tilpasset dine behov.
  • La deg utføre oppgaven din raskere: Blant annet gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet, at innhold lastes ned fort og at sidene fungerer som de skal.
  • Gi mer relevant markedsføring: For å vise deg mer relevante annonser og tilbud på andre nettsteder du besøker. Dette er data basert på innhold og sider du har besøkt hos oss. De er plassert på nettstedet vårt av en tredjeparts annonsenettverk, på vegne av oss og med vår tillatelse.

Hva skal jeg gjøre?
Informasjonskapsel-innstillingen på vårt nettsted er stilt inn på «Tillat alle informasjonskapsler» for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Hvis du samtykker til denne innstillingen, trenger du bare å klikke på «OK» eller navigere videre. Merk: I Norge er det ikke lenger et krav at brukeren må samtykke, men informasjon om bruk av informasjonskapsler må være lett tilgjengelig.

Hva om jeg ikke vil ha informasjonskapsler?
Du kan slå av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din, men vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke lenger vil være tilgjengelig for deg.

For å få en best mulig brukeropplevelse, anbefaler vi deg derfor å beholde innstillingen på «Tillat alle informasjonskapsler».