Thor Andre har levert og montert en splitter ny M-tec mixer.

Åssiden videregående skole har hatt besøk av Thor Andre, der han har levert og montert en splitter ny M-Tec mikser for elevene på betong- og murerfaget. Denne spennende oppdateringen gir studenter muligheten til å jobbe med moderne utstyr, noe som vil berike deres læringsopplevelse og forberede dem bedre for fremtidige utfordringer i håndverksbransjen.

M-Tec mikseren representerer det siste innen teknologiske fremskritt innen betong- og murerarbeid, og montert med Thor Andres innsats og ekspertise. Han sørget for en grundig gjennomgang av utstyret, og demonstrerte hvordan mikseren kan optimalisere arbeidsprosessen og sikre høy kvalitet i utførelsen.

«På Åssiden videregående skole tror vi sterkt på at det første en mester gjør, er å lære. Derfor er vi stolte av å kunne tilby våre elever tilgang til det beste utstyret og opplæringen. Thor Andre er et levende eksempel på denne filosofien, og hans dedikasjon til faglig utvikling og opplæring er noe vi alle kan lære av.»

Abonner på vårt nyhetsbrev

Bli en del av vårt eksklusive fellesskap ved å abonnere på nyhetsbrevet til TG Pumpeservice! Som abonnent vil du være blant de første som får tilgang til spennende nyheter, oppdateringer og spesialtilbud. Vår nyhetsbrev holder deg oppdatert på de nyeste produktene og tjenestene våre, samt bransjeinnovasjoner og relevante tips og råd.

* Ved å abonnere godtar du vårt personvern her.